Projectmedewerker met communicatieve vaardigheden

Delphy is met ruim 250 teeltexperts hét kennisbedrijf voor ondernemers in alle plantaardige sectoren, in Nederland en wereldwijd. Kennis ontwikkelen en toepasbaar maken voor onze klanten zit in het DNA en vormt de basis van de organisatie.

Voor ons team Projecten en Innovaties zijn wij op zoek naar een projectmedewerker met communicatie skills die bovendien goed kan organiseren. Ben jij communicatief sterk, een echte verbinder, heb jij hart voor de agrarische sector en ben je ook op zoek naar een brede functie, dan is deze functie iets voor jou!

Wat ga je doen?

Als projectmedewerker ondersteun je de projectleiders met een grote diversiteit aan werkzaamheden, van het organiseren van bijeenkomsten met boeren en telers, bijdragen aan plannen en rapportages, tot het uitvoeren van de communicatie-activiteiten in Europese en nationale projecten gericht op innovatie in de land- en tuinbouw. Veel van deze projecten staan in het teken van kennisoverdracht. Innovaties en kennis die bijdraagt aan een duurzamere land- en tuinbouwsector willen we zo goed mogelijk bij relevante stakeholders brengen, zoals adviseurs en agrarische ondernemers.

Je hebt enige affiniteit met de inhoud, maar waar jij echt energie van krijgt is nadenken over HOE wij deze inhoud bij de doelgroepen krijgen. Met jouw creativiteit weet je het medium minstens zo goed te vertegenwoordigen als de boodschap. Je onderhoudt relaties met agrarisch ondernemers, het bedrijfsleven en andere relevante organisaties. Met jouw kennis en ervaring van leerprocessen draag jij bij aan de sterke transitie die we zien van ‘adviseur’ naar ‘coach’. Je werkt nauw samen met de projectleiders binnen het team, maar ook met adviseurs van de teams en de internationale partners in de projecten.

Wat biedt Delphy jou?

 • Een uitdagende en veelzijdige functie waarbij geen dag hetzelfde zal zijn, met een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Een gemotiveerd team van professionals met hart voor de land- en tuinbouw;
 • De ruimte om mee te werken aan gezamenlijke en brede projecten om betrokken te zijn en blijven bij de nieuwste ontwikkelingen in de land- en tuinbouw;
 • Een stevig inwerkprogramma dat op maat voor jou wordt gemaakt. Er wordt veel waarde gehecht aan een goede start van je carrière bij Delphy; naast het inwerkprogramma via de Delphy Academy ook ‘coaching on the job’ door een ervaren teamleider;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden en pensioensregeling.

Wat neem je mee?

 • Je bent een projectmedewerker, die communicatief sterk is en kan verbinden;
 • Je hebt affiniteit met en kennis van de land- en tuinbouw;
 • Een pré is jouw kennis van leer- en communicatieprocessen;
 • Je hebt bij voorkeur affiniteit met de land- en tuinbouw en hebt een pragmatische instelling;
 • Je hebt bij voorkeur al wat ervaring met het werken in projecten;
 • Je bent een natuurlijke netwerker en verbinder, die zelfstandig én in teamverband kan werken;
 • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en een betrokken en overtuigende houding;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je bent sterk in social media;
 • Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding in de communicatie en/of projectmanagement;
 • En last but not least: je herkent jezelf in de kernwaarden van Delphy: vertrouwen, verantwoordelijkheid en vrijheid.

Geïnteresseerd?

Is dit de functie waarin jij al jouw passie, kennis, ervaring en ambitie kwijt kunt? Stuur dan jouw motivatiebrief en curriculum vitae. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met Derk Rademaker (tel. 06 13 69 20 74). Hij vertelt je graag meer over de functie!

Selectieprocedure

Op basis van het CV en de motivatiebrief worden kandidaten uitgenodigd voor een oriënterend gesprek bij Delphy. Geschikte kandidaten worden vervolgens uitgenodigd voor een tweede gesprek.